Radio Balkanfox
Ovako su se upoznali Marko i Nikola sa MARINKOVIM VANBRAČNIM SINOM!

Ovako su se upoznali Marko i Nikola sa MARINKOVIM VANBRAČNIM SINOM!


OTKRIVENO: Ovako su se upoznali Marko i Nikola sa MARINKOVIM VANBRAČNIM SINOM!

Braća, Foto: instagram/nikolarokvic

Pevač Marinko Rokvić napustio nas je 6. novembra, nakon duge i teške bolesti. On za života nije krio da je iz ljubavne vezekoju je u mladosti imao sa Milom, dobio sina Daria, koji je u odličnim odnosima sa braćom Markom i Nikolom.

Njih trojica upoznali su se kada su bili tinejdžeri, a za kratko vreme su se zbližili i postali prava porodica.

U emisiji “Kad anđeli spavaju”, Dario je objasnio kako je izgledalo njihovo upoznavanje, kao i njegovo sa ocem, kada mu je bilo devet godina.

– Bilo mi je drago. Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, on me je zagrlio i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina, tada sam se već malo opustio – kaže Dario i osvrće se na dalji razvitak njihovog odnosa.

Marinko Rokvić
foto: Ana Paunković

– Kasnije smo se u Beogradu videli par puta. Posle toga smo majka i ja otišli za Kanadu, a onda smo se videli kada je Marinko imao koncert u Torontu. Tu sam sa njim proveo neko vreme, sedam dana, a te godine su mi i Marko i Nikola poslali poruku. To je bio naš prvi kontakt. Napisali su mi na mesendžeru: “Ćao, brate”, i ja sam im uzvratio. Tako smo počeli da se dopisujemo. 2000. godine smo se prvi put videli i baš mi je bilo drago. Jedva sam čekao da ih upoznam i vidim. Tog leta smo se družili i baš nam je bilo lepo. Za to što smo sada ovakav trojac, zaslužna je Slavica (prim.aut. Marinkova supruga). Ona me je povela i sa njima na letovanje, pa smo išli zajedno na Marinkov novogodišnji nastup sledeće godine. Svaka joj čast, jer neko me ne bi tako prihvatio – kaže Dario i zaključuje:

– Ponosan sam na braću, oni su divni momci, vrlo talentovani. Sve najbolje o njima mislim – rekao je, dok se Nikola takođe osvrnuo na njihovo upoznavanje.

– Bilo mi je čudno, imao sam 15 godina. Razmišljao sam, kako sad još neko pored Marka. Brzo smo se zbližili, odmah smo se, što bi se reklo, “skontali”. Zajedno smo se igrali kao deca i družili. Zahvalan sam Bogu na Dariju i na svemu tome i naravno roditeljima – kaže Nikola i dodaje da je u kontaktu i sa Dariovom majkom.

– Ranije smo se čuli sa Milom, skoro smo se i videli putem aplikacije, a uskoro ćemo se i upoznati u Kanadi.

Bonus video:

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)

Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE