Radio Balkanfox

Ovde živi VODITELJKA čiji glas nikada nećete zaboraviti, a NI ENTERIJER NJENE DNEVNE SOBE!


I.H.R |

Kućica ušuškana među cvećem i drvećem podsećala je na bajku. Da, tu živi jedna od najpopularnijih voditeljki Srbije. Ekipa portala ”Puls online” je bio u poseti voditeljki koja je tada otkrila ko je zaslužan da njena vikendica izgleda besprekorno.

Dom Lee Kiš • Uroš Arsić / RAS Srbija

– Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem. Nažalost, danas niko nije kod kuće, ni Momčilo ni ćerka Sara Mia – rekla je voditeljka.

Dom Lee Kiš
Dom Lee Kiš

– Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o celom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke pre dva posle ponoći. Ovde sam u deset ušuškana – rekla nam je Lea i povela nas u dvorište kako bi nam sve to i pokazala.

Tom prilikom je pokazala i veštački potok:

lea Kiš
lea Kiš

– Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu… – bila je iskrena Lea.

Dnevni boravak kuće uređen je u planinskom stilu sa kaminom, bibliotekom… Pogledajte ostale fotografije u galeriji:

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar