Radio Balkanfox

OVE REČI SE OD NJE NE OČEKUJU! Ivana OTKRILA da veza sa Filipom NEMA perspektivu: OBOJE ZNAMO DA NISMO JEDNO ZA DRUGO! (VIDEO)

Podelite ovu vest

Ovome se niko nije nadao!

Ivana Šopić našla se u žiži interesovanja nakon pomirenja sa Filipom Đukićem, koji ju je privremeno zamenio Mionom Jovanović. Jedna od najtemperamentnijih takmičarki treće sezone o svemu ovome pričala je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

Foto: Pink.rs

Na samom početku razgovora Šopićeva je otkrila kako se osećala kada je Đukić uplovio u vezu sa Jovanovićevom, ali i da li misli da njena veza sa zadrugarom ima perspektivu.

Kako bih ti rekla, ja sam morala sa njom da raskinem, jer on nije smeo. Ja sam znala da je on zaljubljen u mene, pa sam ja zaustavila tu njegovu igru, znala sam da to radi iz inata. Nisam odmah, malo sam zakasnila, ali šta da se radi. Mi smo opet raskinuli… Juče tokom sastanka, kada sam odbranila Gagija, u jednom trenutku sam rekla: “J*bem vas sve u usta”, svi su ćutali, Filip se tu pronašao. On je ustao u tom trenutku, koji inače brani Gagija, i zamerio mi. Ne vidim nikakvu perspektivu u mojoj vezi sa Filipom, možda sam ja sve preuveličala, mislim da oboje znamo da nismo jedno za drugo. Meni ovde prija njegova energija, slažem se sa mnogim njegovim stavovima, ali ozbiljnija veza nema perspektivu – rekla je Ivana.

Foto: Pink.rs

Ivana se osvrnula na svađu sa Vladimirom Tomovićem, kada je ustala da brani njegovog rijaliti rivala Gagija Đoganija, u trenutku kada su svi drugi ćutali.

Takva sam inače! Meni su Vladimir i Gagi nespojivi u smislu konflita, Gagi je u ovoj situaciji potčinjen, mislim da se Vladimir iživljavao nad njim. To je moj instinkt, ne mogu da gledam da neko glumi nad nekim silu, da se poziva na policiju, meni kao čoveku je dužnost da odreagujem – objasnila je Šopićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teskta.

Autor: S.Š.

Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar