Radio Balkanfox
OVIH DESET ZADRUGARKI SE BAVI PROSTITUCIJOM! Konačno isplivala sva imena devojaka koje se bave najstarijim zanatom!

OVIH DESET ZADRUGARKI SE BAVI PROSTITUCIJOM! Konačno isplivala sva imena devojaka koje se bave najstarijim zanatom!


Učesnik “Zadruge”, Stefan Mihić tvrdi da se pojedine rijaliti učesnici bave najstarijim zanatom, te je njihova imena bez ustručavanja izneo javno.

Mihić je tokom razgovora sa Sindijem Kojićem i Nikolom Grujićem Grujom nabrojao zadrugarke, ali se prvo ogradio da se za te devojke pričalo da se bave prostitucijom i da nije siguran da li neke od njih i dalje to rade.

instagtram stefan mihic

– MC Aleks, Mima, Sanja, Aleks, Viki, Nevena, Marijana, Mia, Lorna, Deniz, to je 10, znam da ih je bilo 11… Rekao sam da može da se napravi ženska reprezentacija… – rekao je Mihić i šokirao prisutne.

Inače, nedavno su Stefan Mihić i Lazar Čolić Zola izneli skandalozne detalje o prošlosti zadrugarke – Aleksandre NIkolić .

Printscreen You Tube

– Ona šljaka od 17 godine, hej bre, četiri godine u biznisu – rekao je Mihić.

Podsetimo, Aleksandra je bila upletena u “Aferi Bujanovac” koja je mesecima tresla “Zadrugu 4”, kada su pojedine informacije o ovoj zadrugarki dospele u javnost. Naime, kako je svojevremeno ispričala, Aleksandra je u jednom lokalu u Bujanovcu radila kao promoterka i “animir dama”, devojka koja je zadužena da podiže atmosferu i zabavlja goste, međutim mnogi tvrde da je to zapravo bio paravan za pružanje usluga intimnih odnosa.

Izvor:Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE