Radio Balkanfox

Ovo je poslednja informacija o NJENOM zdravstvenom stanju! Desilo se čudo?


MARINA TUCAKOVIĆ SKINUTA SA RESPIRATORA: Ovo je poslednja informacija o NJENOM zdravstvenom stanju! Desilo se čudo?

Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Nakon vesti da se zdravstveno stanje najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković dodatno pogoršalo – budući da je kovid pozitivna i da je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, gde je bila priključena na respirator, stižu najnovije informacije o njenom zdravstvenom stanju.

Naime, Marina je večeras navodno skinuta sa respiratora i oseća se mnogo bolje.

Marina Tucaković, Dragiše Mišović
foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

– Marina je u toku večeri skinuta sa respiratora i oseća se mnogo bolje. Ona je žena koja se neverovatnom snagom i pozitivnom energijom lavovski bori sa svime što ju je zadesilo. Svi se nadaju njenom brzom oporavku i izlasku iz bolnice – otkriva izvor.

Podsetimo, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Uprkos svemu, Marina ne posustaje, a njenoj istrajnosti, pozitivnosti i neverovatnoj energiji kojima se lavovski bori protiv opake bolesti mnogi se dive.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/K1

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar