Radio Balkanfox

OVO JE TANJIN POLITIČAR Ima devojku, a Savićevu grlio cele večeri!


Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti.

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je ona.

Printscreen

 

 

Naime, Tanja je navodno bila u “šemi” sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao devojku i kada je planirao venčanje. Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je detalje njihove navodne romanse.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

– Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju.

 

 

BONUS VIDEO:

ON IM JE NAMEŠTAO! Aleksandra i Anastasija su bile mesecima u svađi, a sada je tek isplivalo koja osoba je glavni krivac za njihov sukob!

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar