Radio Balkanfox

OVO O NJOJ NIKO NIJE ZNAO Mirjana Bobić Mojsilović preživela je veliku životnu tragediju!Suprug Mirjane Bobić Mojsilović preminuo je iznenada u svojoj trideset sedmoj godini života, ostavivši iza sebe neutešnu porodicu- suprugu Mirjanu i jednogodišnju ćerku Milu.

Ugledni doktor Ljubomir Mojsilović bio je književnicina velika ljubav i životna radost, a posle njegove tragične smrti, Mrijana je odlučila da se više nikada ne uda.

Razlog za ovakvu radikalnu odluku bio je taj što je želela da svojoj ćerki Mili, koja je bila samo beba kad je ostala bez oca, pruži skladno i kvalitetno detinjstvo. Mirjana je u tome i uspela, sudeći po tome da je njena ćerka izrasla u pravu mladu damu i doktorila je arhitekturu na beogradskom univerzitetu.

Iako joj nije bilo lako da sama odgaja ćerku, spisateljica je govorila u jednoj emisiji o svom privatnom životu i razlozima zašto ne želi da se opet uda.

Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu – rekla je ona jednom prilikom u emisiji “Promena” .

NE VOLI DECU DA EKSPONIRA! Ćerka Dragane Mirković je prava misterija, zanemećete kad čujete čime se bavi!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar