Radio Balkanfox

Ovo prvi put čujete! Evo kako Prijovićka peva Karleušin hit, u miniću napravila lom


Aleksandra Prijović pevala je prošle noći, 13. oktobra u Beogradu, a tokom nastupa je otpevala i jedan od najvećih hitova Jelene Karleuše.

Ranije se nije moglo čuti kako ova mlada i popularna pevačica izvodi tu vrstu pesama, pa se izvesni snimak verovatno upravo zbog toga i deli po njenim i Jeleninim fan stranicama.

“Iznenađujuće dobro, jer ona nije ovaj tip pevača, mislim na žanr”, “Meni je interesantnije zbog onih starih izjava…”, “Lepo za čuti, lepo izvedeno”, “E ovo do sada nisam čuo, vrh”, neki su od komentara.

Snimak pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, 2017. je javnost brujala o odnosu Jelene i Aleksandre, i to nakon što je Prijovićeva objavila fotografiju sa Cecom.

Tada joj je Jelena javno uputila poruku da se "više nikada ne slika sa tom ženom", jer njoj "taj polusvet ne treba".

Aleksandra je ubrzo obrisala sliku, kao i sve komentare, a nakon toga je fotografiju ponovo objavila uz komentar kako na svom profilu želi da vidi samo pozitivnu energiju.

- Uvažiš seljančicu (zbog Brene), napišeš joj dobar savet a ona to obriše i postavi opet sliku. Šta ti je ruralni pedigre - objavila je Karleuša tada na svom Tviter nalogu koji je imala.

- Poštujem svaku koleginicu i svima želim srećne praznike i sve najlepše u Novoj godini - odgovorila je tada Aleksandra za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar