Radio Balkanfox

OVO STE SVI JEDVA ČEKALI! Svi odmah na Pink, počinje PRVI IZBOR POTRČAKA ove sezone, a Lepi Mića pokrenuće ŠOU! Sledi PRETRES sa Milanom, tajnama zadr


Ne propustite!

Sinoć je bilo spektakularno otvaranje “Zadruge 5”, a zadrugari su se uselili na velelepno imanje u Šimanovcima i spremni su da gledaocima prirede nezaboravan šou i zabavu! Tokom današnjeg dala takmičari su dobili šansu da sami izaberu ovonedeljnog vođu, a nakon glasanja, Lepi Mića osvojio je ovu titulu, pa će konci ove sedmice biti u njegovim rukama.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića danas je podelio budžet po sopstvenom nahođenju, a mnogi su se momentalno pobunili i iskazali nezadovoljstvo, pa će upravo to biti jedna od tema u večerašnjem pretresu sa Milanom Miloševićem.

Takođe, vođa će odmah pokrenuti “igricu”, pa će dvoje zadrugara poslati u izolaciju, kao ovonedeljne potrčke, gde će provesti sedam dana potpuno sami. Pojedini zadrugari već su otvoreno pokazali simpatije jedni prema drugima, a da li će Mića učiniti sve da ih spoji i ubrza muvanje – ostaje nam da ispratimo.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Ne propustite prvi izbor potrčaka ove, pete sezone “Zadruge”, a pretres sa Milanom upoznaće vas sa novim takmičarima!

Autor: M. I.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar