Radio Balkanfox

Ovo su NAJSKANDALOZNIJI STAJLINZI novih zadrugarki! (FOTO)


I.H.R, |

J.M.I. |

Nova sezona rijalitija “Zadruga” je počela, svi su željno iščekivali da vide buduće stanare Bele kuće.

Zadruga 5 • youtube

Lepši pol se potrudio da njihov ulazak bude što zapaženiji. Odlučile su se za skandalozne stajlinge, šokantnan nakit, sevale su gaćice, gole grudi, trakice koje su više otkrivale nego sakrivale, a i kruna je bila neizostavan detalj.

Pogledajte najupečatljivije toalete budućih zadrugarkih:

Olja Vampirica ponela je crnu haljinu, a zmija je bila jedan od upečatljivih detalja, sem frizure koja je ličila na dredove.

Olja Vampirica
Olja Vampirica

Miljana Kulić je, i pored viška kilograma, odabrala kratku zelenu haljinu.

Miljana Kulić
Miljana Kulić

Marijana Zonjić je odabrala providno roze trakice koje su podsećale na haljinu: Više je otkrivala nego skrivala njene obline.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić

Kontroverzna Slovenka toaletom je pokazala šta se od nje može očekivati, sem što je haljina bila providna i previše kratka da joj je virila zadnjica, oko vrata je imala čudan nakit, a minđuše su bile u obliku polnog organa.

Deniz Dejm
Deniz Dejm

Irma Serjanić privukla je pažnju čim se pojavila u rijalitiju “Zadruga 5”, a posebno njen stajling. Njena uska narandžasta haljina je imala toliko dubog šlic da je u jednom trenutku sevnula i crvena tračica koja je “imitirala” gaćice.

Irma Serjanić
Irma Serjanić

Dalila Dragojević je prva ušla u Zadrugu i bez teksta ostavila sve sa maskom ili šeširom na glavi. Naime, pola lica joj je bilo prekriveno kristalnom maskom.

undefined
undefined

Aleksandra Subotić je izgledala kao princeza i na glavi je imala ogromnu krunu.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić

I Milena Šarac se odlučila na krunu na glavi, istina mnogo manjom od Aleksandrine, a njen dekolte je već izazvao veliku pažnju, a Matora nije mogla da skrene pogled od nje.

Milena Šarenac
Milena Šarenac





Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar