Radio Balkanfox
Ovo su ZAHTEVI? TRAŽIO 20.000 EVRA OD PRODUKCIJE da se VRATI U ZADRUGU? Dejan UCENIO ČELNIKE ?

Ovo su ZAHTEVI? TRAŽIO 20.000 EVRA OD PRODUKCIJE da se VRATI U ZADRUGU? Dejan UCENIO ČELNIKE ?A.B.


јан 15, 2022, 7:20 по подне

Dejan Dragojević je pre tri dana napravio haos u „Zadruzi“, kada je počeo da lomi sve pred sobom i da se samopovređuje!

 

Produkcija ga je tada hitno izvela i odvela kod lekara jer je bio sav u krvi, a pre nekoliko sati se vratio u rijaliti, nakon što se oporavio u apartmanu u Šimanovcima.

Dragojević na glavi ima nekoliko šavova koje za nekoliko dana treba da skine, a prema preporuci lekara, naređeno mu je da miruje. Svi su s nestrpljenjem iščekivali njegov veliki povratak u „Zadrugu“, kako bi se suočio sa suprugom Dalilom i njenim bivšim ljubavnikom Filipom Carem, ali i kako bi i sam ispričao zbog čega se poneo onako skandalozno i šta je time želeo da postigne.

 

Svestan toga da je javnost zainteresovana za ovaj slučaj, te da zadrugari, kao i gledaoci, jedva čekaju njihov susret, odlučio je da navodno zavrti igru

Po ugledu na suprugu, on je od produkcije navodno tražio da mu ispune određene zahteve! Pre svega, da ga nagrade sa dodatnih 20.000 evra zbog svega što je pretrpeo, iako je za to sam kriv! Tražio je da mu se na račun odmah prebaci dodatni novac, koji želi nezavisno od honorara, kaže naš izvor blizak produkciji.

 

Ipak, produkcija navodno nije nasela na njegove uslove, a kako je vezan ugovorom za njih, nije imao puno mogućnosti da pregovara. Naime, čelnici navodno nisu želeli da mu ispune ovu želju, jer smatraju da skandal koji je napravio nije nimalo za pohvalu, te da je to što je uradio prešlo sve granice rijalitija.

 

Kada nije uspeo da dobije ono što želi, Dragojević je, tvrdi naš izvor, govorio da je potpuno spreman za povratak i da nikakve probleme neće praviti, samo ukoliko eliminišu Filipa Cara

Najpre je navodno zahtevao da ga potpuno izbace iz rijalitija kako ne bi morao da ga gleda, jer je on njegov najveći okidač, ali kada mu je produkcija saopštila da to nije moguće, izmenio je uslove. On je zamolio organizatore da mu izađu u susret i drže Filipa podalje od njega i Dalile, jer je on glavni okidač za njegove ispade. To podrazumeva da organizatori treba da paze da nikako ne stavljaju starletu i Cara zajedno u izolaciju ili bilo gde same, te da ne sede jedno blizu drugoga, kao i da nemaju zajedničke zadatke, kako Dalila, tako ni on.

 

Nije sigurno da li će produkcija ispuniti ovaj uslov Dejanu, ali po svemu sudeći trudiće se da ih drže na distanci, bar dok se ne uvere da Dragojević neće ponovo napraviti skandal, piše „Kurir“.

 

Podsetimo, Dejan je pre ulaska u „Zadrugu“ s produkcijom navodno ugovorio nedeljni honorar od 1.500 evra, a pošto je u šou-programu već 20 nedelja, to znači da je do sad zaradio oko 30.000

Izvor: SD

 

 

 

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Izvor:Crni Bombarder

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend