Radio Balkanfox
Pale teške reči! Obradović napao Karleušu, a onda je usledio brutalan odgovor pevačice! (FOTO)

Pale teške reči! Obradović napao Karleušu, a onda je usledio brutalan odgovor pevačice! (FOTO)


Političar Boško Obradović prozvao je Jelenu Karleušu i njen spektakularni nastup za doček Nove godine ispred Skupštine Srbije, nazvavši ga „antimuzičkim“ i „promocijom homoseksualizma“. Očekivano, Jelena mu nije ostala dužna.

TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

– Beograd, srpska prestonica, ponovo je osramoćen antimuzičkim nastupom Jelene Karleuše i promocijom homoseksualizma koji se podvaljuje mladima na dočeku fiskalne Nove godine, a to sve prenosi TV sa nacionalnom frekvencijom. Zli Vesić je ponovo ponizio naš Beograd i Srbiju – poručio je Vesić, a JK mu je odgovorila:

– Vi ste meni super, baš mi je žao što takav muzički stručnjak kao vi nije novi član žirija „Zvezde Granda“! A i zgodni ste, sigurno bi pravili veliki rejting tim „cool“ fašističkim ispadima protiv svojih građana i javnih ličnosti (Ceca je predosadna). Odakle ste? Ja kao rođena Beograđanka nisam sigurna da smo rođeni u istom gradu koji nazivate svojim. Mi Beograđani ne mrzimo nikoga, za nas su svi dobrodošli u ovaj grad, pa i Vi – napisala je Jelena, i dodala: „Smrt fašizmu, sloboda narodu“.

Printscreen Instagram/karleusastar

 

Karleuša se osvrnula i na Boškovu opasku „Zli Vesić“:

– A taj „zli“ Vesić kako ga ovaj čovek naziva je od Beograda napravio centar sveta u novogodišnjoj noći, doveo 100.000 turista iz čitavog regiona za doček i pokazao da smo grad velikog srca koji ne deli ljude po nacionalnosti, veroispovesti ili seksualnom opredeljenju. Ja volim Beograd – zaključila je Karleuša.

Printscreen Instagram/karleusastar

 

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend