Radio Balkanfox

Paparaco Miljane Kulić nakon diskvalifikacije iz Zadruge 5


Privatna arhiva, RTV Pink printscreen

Paparco Miljane Kulić nakon diskvalifikacije iz Zadruge 5

 

Nakon što je Veliki šef doneo odluku da zadrugarku Miljanu Kulić diskvalifikuje iz rijalitija ,,Zadruga 5″, mi smo stupili u kontakt sa njenom majkom Marijom Kulić, koja nam je ekskluzivno otkrila sve šta se dešavalo sa njenom ćerkom. 

Celu Marijinu izvaju možete pročitati klikom OVDE.

youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić se oglasila nakon Miljanine diskvalifikacije

 

Miljana je diskvalifikovana, te je produkcija rijalitija ,,Zadruga” obavestila sve da će od nje potraživati kaznu od 100. 000 evra, kao i da će hitno biti pokrenuta tužba protiv nje. Nakon brojnih pokušaja da  je smire, iako su joj ulili toliko poverenja, produkcija je odlučila da je najbolje da se Kulićeva skloni sa velelepnog imanja. 

Paparaco ekipa portala Republika.rs uhvatila je Miljanu Kulić u Šimanovcima nakon diskvalifikacije. Naime, ona je sela na bezinsku pumpu preko puta kompleksa Pinka i sve vreme ,,visila” na telefonu. 

Privatna arhiva

Paparco Miljane Kulić nakon diskvalifikacije

 

Mi smo uspeli da uslikamo šta ona to radi nakon diskvalifikacije, a sudeći po fotografiji, nije baš srećna zbog svega što se desilo. Možda će ovaj put, nakon što bude platila paprenu kaznu, Miljana doći svesti i naučiti da pravila rijalitija važe za sve. Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar