Radio Balkanfox

PAPRENO SKUP STAN I KREVET KRALJEVSKO PLAVE BOJE! Luna i Marko opremaju luksuznu nekretninu, a evo šta Miljković izričito zabranjuje u spavaćoj sobi!Luna Đogani i njen muž Marko Miljković u više navrata u svojim obraćanjima na jutjub kanalu su istakli da su kupili su stan od 80 kvadrata na Bežanijskoj kosi, a sada su otkrila da su i u fazi opremanja istog.

Naime, na lokaciji na kojoj su Luna i Marko kupili stan cena kvadrata je oko 2.000 evra, pa su iskeširali oko 160.000 evra za isti, prenose beogradski mediji.

Oni su sada snimili trenutke kada su sa svojom ćerkom Miom krenuli u salon nameštaja kako bi izabrali ono što im je potrebno.

Trenutno nam je prioritet da nađemo kauč i krevet. Bitno nam je da imamo gde da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom nameštaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cenu. Ja bih najviše volela da sve to bude u kraljevski plavoj boji – ispričala je Luna a onda je Marko dodao:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar