Radio Balkanfox

Paula posvetila Tomoviću tetovažu, ne može da ga preboli


Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Paula Hublin istetovirala rečenicu Vladimira Tomovića

Bivša zadrugarka Paula Hublin tokom svog učešća u rijalitiju ”Zadruga” bila je sa nekoliko zadrugara, ali velikog traga ostavio je Vladimir Tomović.

youtube.com/Zadruga Official

Paula Hublin i Vladimir Tomović tokom učešća u ”Zadruzi”

Njih dvoje su imali odnos pun strasti u Beloj kući, a to nisu krili. Kako je romansa kratko trajala, a ona nastavila da se vraća Franu i isprobava ostale zadrugare, stekao se utisak da je na Tomovića zaboravila, ipak to nije tako.

Paula je na svom Instagram profilu objavila fotografiju novih noktiju kojima je htela da se pohvali, a na ruci se vidi da ima novu tetovažu. 

 

 

Naime, Vladimir je tokom boravka u ”Zadruzi” i njegove ljubavne romanse sa Paulom, neretko joj pred spavanje, na uvo, misleći da niko ne čuje želeo laku noć, ali na poseban način.

 

 

Mirno spavaj, anđele sanjaj – govorio je Tomović.

Paula je upravo tu rečenicu istetovirala na svojoj ruci, misleći da niko neće shvatiti o čemu se radi. Hublinova očigledno nije prebolela svoju bivšu ljubav, a kako se njihov odnos nije nastavio nakon izlaska iz rijaitija, posvetila mu je tetovažu, tako da sada kada god pogleda u ruku, setiće se njega i onoga što su imali.

instagram.com/ paula_hublin

Paula Hublin posvetila tetovažu Vladimiru Tomoviću

U videu ispod, na 00:20 Vladimir šapuće Pauli ”Mirno spavaj, anđele sanjaj.”

 

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar