Period mladog meseca uticaće na svaki horoskopski znak

Podelite ovu vest


twitter.com/Shahrin.Ahmad (Shah)‏

Mesec u trigonu sa Saturnom daje većini ljudi disciplinu, dobru procenu i obilje mogućnosti i pojačava osećaj za umetnost i sticanje znanja. S druge strane Mesec u trigonu sa Plutonom pruža nam priliku da budemo intuitivniji, a podržava i naše stvaralačke talente.

Sve to zajedno čini savršenu kombinaciju za promene i stvaranje nove atmosfere u našim životima. Evo šta će svakom znaku ponaosob doneti mlad Mesec u Devici.

OVAN

Ovo će biti dani u kojima ćete biti fokusirani najviše na posao, ali svoje zdravlje. Ukoliko osetite manjak energije, što je sasvim moguće, pružite sebi ugođaj poput masaže ili odlaska u SPA centar – prijaće vam.

BIK

Očekujte lepa i dobra dešavanja na poljima vezanim za decu, ljubav, zabavu, porodicu, kreativnost… Slobodnim znakovima se čak smeši nova ljubav!

BLIZANCI

Najviše promena primetićete kada je reč o vašem spoljašnjem izgledu, ali i situacijama vezanim za kuću i porodicu. Budite spremni da se neke stvari odvijaju sporije nego što želite.

RAK

Očekujte preokrete kada je reč o sticanju novih veština i kratkih putovanja. Pojedinci mogu konačno da dobiju dugo očekivane pozitivne vesti!

LAV

Pripremite se da važne finansijske dobitke, a nadajte se i odličnoj poslovnoj prilici.

DEVICA

Iskoristite period mladog Meseca za ličnu unutrašnju tranformaciju. Nadolazeći dani su za vas posebno dobri kada je reč o prijateljstvima.

pixabay.com

VAGA

Ne treba da vas iznenadi ako dođe do rasprava i sukoba u narednim danima. Treba da razgovarate sasvim otvoreno i iskreno, bez potiskivanja emocija i prećutkivanja!

ŠKORPIJA

Moguće je da vas čeka veliko iznenađenje od strane prijatelja ili njihova važna pomoć.

STRELAC

Sada je trenutak da postavite temelje i ciljeve za buduću karijeru. Imate sjajan poslovni aspekt koji vam može doneti nove ponude i veći priliv novca.

JARAC

Smeši vam se prilika za putovanje koje može da vam promeni život!

VODOLIJA

Ako imate partnera, očekujte da se na tom planu nešto promeni kada je reč o njegovim finansijama.

RIBE

Očekujte promene na ljubavnom i poslovnom planu. Ako ste slobodna Riba, može vas preplaviti velika želja da uđete u vezu.

Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar