Radio Balkanfox

Pesma UMALO da ZAVRŠI u rukama njenih hrvatskih kolega!


ČUVENI HIT ALEKSANDRE RADOVIĆ KRIJE VELIKU TAJNU: Pesma UMALO da ZAVRŠI u rukama njenih hrvatskih kolega!

Aleksandra Radović, Foto: Dragana Udovičić

Čuvena pesma Aleksandre Radović “Kao so u moru”, donela joj je veliku popularnost i obeležila njenu karijeru. Zanimljivo je da gotovo niko ne zna detalje kada je ovu numeru prvi put otpevala.

Aleksandra Radović
foto: Prinstcreen/Youtube

Ljubavni hit napisala je tada dvadesetjednogodišnja Aleksandra Sara Milutinović, koja je otkrila da je pesma nastala u dahu i da su zbog nje svi plakali danima.

– Kada je Aleksandra došla i otpevala pesmu “Kao so u moru” kao da je sve stalo. Emocija koju je probudila u nama bila je toliko snažna da smo svi samo slušali pesmu i plakali. Više ništa nije bilo važno, samo smo vrteli pesmu, preslušavali je iznova i iznova, i čekali trenutak kada će biti predstavljena publici – kaže Sara Milutinović, jedna od naših najpoznatijih kompozitorki i autorki.

Za Aleksandru Radović, Sara je napisala i druge brojne hitove kao što su “Beskrajno”, “Ljubavi moja”, “Karta za jug”, “Nisi moj”, ali i najnoviji “Ne Hvala”.

Inače, pevačica je ranije izjavila da je pesma “Kao so u moru” mogla da završi u rukama njenih hrvatskih kolega.

– To je bila velika frka. Kolege iz Hrvatske su pitali Aleksandru Milutinović, koja je autor pesme, a pošto nas dve imamo ugovore koji to zabranjuju, slale smo dopise da to ne može da se uradi – rekla je Aleksandra i dodala da je Ivana bila baš uporna.

– I naša izdavačka kuća im je slala da ne smeju da je snime, ali su oni rekli da će, hteli mi to ili ne, obraditi pesmu. Razvlačenje. Hoće li da snime ili neće, ali na kraju ipak nisu snimili. Nije realizovano i neće biti – rekla je svojevremeno Radovićeva za medije.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar