PEVAČICA I SIN PINK PANTERKE RASKINULI Nakon dve godine svi planovi su propali, a ona je NAPUSTILA BEOGRAD i započela novi život

Podelite ovu vest


Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, više od dve i po godine je bila u vezi sa Nikolom Ćirkovićem, ali je sada došlo do raskida, saznaje „Blic“.

Anđela Vujović Angelina - kuća

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Anđela Vujović Angelina – kuća

Sin Olivere Ćirković, nekadašnje članice organizovane kriminalne grupe Pink Panter, i Angelina su odlučili da stave tačku na svoj odnos.

– Živeli su zajedno, uživali u ljubavi. Imali su velike planove, ali su shvatili da im ipak veza ne ide i da je najbolje da se rastanu posle toliko godina veze – kaže dobro upućen izvor blizak paru za „Blic“ i dodaje:

– Cela ta situacija koja se dogodila navela je Angelinu da se preseli za Novi Sad i tamo započne novi život – zaključuje dobro upućen izvor za „Blic“.

Foto: RAS Srbija

Podsetimo, Angelina i Nikola su bili nešto duže od dve i po godine u vezi. Ćirković se bavi košarkom, baš kao i što je njegova majka Olivera svojevremeno.

– Osvojio me je time što imamo lepu komunikaciju, dobro se slažemo, on mi je prijatelj koji mi se sviđa i privlači me. Pre svega taj odnos, kao neko prijateljstvo. Razumemo se, podržava me… – pričala je pevačica u februaru ove godine za “Telegraf.rs“.

Video: Angelina o dečku i udvaračima

-->

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar