Radio Balkanfox

PEVAČICA OJADILA BIZNISMENA IZ IVANJICE, UZELA MU 30.000 EVRA Krije prošlost! “Prijavio ju je i tužio”


Pevačica, a sada i zadrugarka, Sandra Čaprić je, kako pišu mediji, pre deset godina, kada je rešila da se probije na estradi, ojadila biznismena iz Ivanjice koji više od 35 godina živi u Australiji.

Kako piše “Kurir Stars”, ona je iskoristila to što je taj čovek imućan, pa mu je iz kuće odnela oko 30.000 evra.

– Odlično poznajem tog čoveka. On je mnogo dobar, cenjen i poštovan, ne samo u Srbiji i Ivanjici nego i u dalekoj Australiji. Ona je videla da on ima novac, pa je iskoristila to što je angažovao na njegovoj privatnoj proslavi da peva i to debelo platio. Kad je videla da je galantan, zavela ga je, a on je sve učinio da joj pomogne u životu i karijeri jer je verovao u njene iskrene namere. Najpre joj je slao novac iz Australije, da sredi porodičnu kuću jer mu je kukala kako nema, a potom ga je ubedila da dođe u Sidnej kod njega – tvrdi izvor pomenutog lista.

Prema njegovim rečima tamo je nastao haos.

– Ona je uverila svoje roditelje i prijatelje da ide na turneju po Australiji, a to je bila laž. Bila je kod tog biznismena kojem je zagorčala život. Optužila ga je za nasilje da bi mu na kraju ukrala pare i mobilni telefon. On ju je prijavio policiji i na aerodromu su joj uzeli sve što njemu pripada. Sad joj je zabranjen ulazak u Australiju – tvrdi izvor i dodaje da je biznismen podneo tužbu u Srbiji:

– Cela Ivanjica je pričala o tom skandalu. On ju je tužio i u našoj zemlji za prevaru. Nekoliko puta je dolazio na ročišta, ali se ona nije pojavljivala.

VIDEO: Dušica i Milan: Zadruga će biti haos

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar