Radio Balkanfox

PEVAČICA ZABORAVILA GAĆICE U STANU POPULARNOG FOLKERA! Marijana Zonjić otkriva: Aca me zvao na grupnjak pre ‘Zadruge 5’! Car je prevario Maju sa mnom!


Zgodna Crnogorka je za Informer otkrila da ju je folker pred rijaliti zvao na grupni seks.

Lukas najviše voli seks sa dve devojke, ali ja nisam za tu varijantu… Volim klasičan seks jednog muškarca i jedne žene. Iako sam mu to rekla, na kraju je pozvao neku drugaricu da nam se pridruži u krevetu. Kada je ona došla, pobegla sam! Prosto me ne privlači grupnjak – kaže pevačica i otkriva da je Acu upoznala pre nekoliko godina kad je bila njegov fan:

printscreen/TVIN

Marijana Zonjić gostuje u emisji “Džet set top 5”

Ana: Marijana imala
orgije i u karantinu!

Ana Spasojević kaže da je Marijana Zonjić pravila orgije i u karantinu:
- Znam da je Marijana u hotelu imala seks sa Saletom Luksom i još nekima. Strašno! 

Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo… Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Ne bih da ulazim u detalje, ali nije rekao ništa pozitivno! Aca mi je otkrio i sa kim je sve bio sa estrade, ali nije na meni da to iznosim u javnost.  Moja porodica je pobesnela kad je saznala za nas, govorili su mi da mi ne treba narkoman, ali ja sam ipak nastavila da se sastajem s njim u njegovom stanu. 

informer.rs

Marijana Zonjić

Zonjićeva nam je otkrila da pre ulaska u “Zadrugu 5” nije imala aferu samo sa Lukasom, već i sa dečkom svoje drugarice Maje Marinković, Filipom Carem!

Troje zadrugara
diskvalifikovano

roje takmičara je diskvalifikovano već prve večeri! Starleta Natalija Ščekić je odmah na početku rijalitija počela da divlja, lupala je u vrata i drala se da je puste napolje. Reper Nemanja Prelević Điđi nije ni stigao da uđe u “Zadrugu” jer je pobegao iz karantina, dok “Pinkova zvezda” Luka Radivojević nije ušao zbog zdravstvenih problema.

Sa Majom sam baš dobra, ali ona ne zna šta se desilo sa Carem… Čak me je zvala da mi kaže da ga čuvam u “Zadruzi”, a ne zna da sam se ljubila sa njim. Slao mi je poruke da mu se sviđam i da je lud za mnom. Kada sam bila u izlasku sa prijateljima, pao je i poljubac, ali ništa više od toga. Mislila sam da se on samo druži sa Majom, sutradan sam saznala da su zapravo u vezi – završava priču Zonjićeva.

 

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar