Radio Balkanfox

Pevačicu iz Zadruge finansira oženjeni muškarac? Ima i decu, supruga “propada u zemlju” od sramote


Pevačica Sandra Čaprić, nova je učesnica Zadruge 5, koja dolazi iz Ivanjice. Iza ove devojke navodno stoji, kako prenose mediji, oženjeni biznismen koji je godinama finansira.

Kako navodi izvor, mnogi ne znaju ko je zapravo Sandra i ističe da je ona godinama u šemi sa nepoznatim biznismenom.

– Sreća njena što nije toliko poznata u Beogradu i što učesnici ne znaju ništa o tome kakav ona život vodi. Zato tamo u rijalitiju svojim cimerima, ali i gledaocima, može da prodaje maglu. Vidim hvali se kako je sve sama postigla, kako ima dva hita, kako puni klubove. E pa te dve pesme koje je snimila i spotovi koje je uradila daleko su od hitova, a istina je i da je sve to finansirao čovek kojem je ljubavnica.

On je oženjen i ima decu, a ona ga time što mu gužva postelju kad poželi ucenjuje i izvlači sve što joj je potrebno. Sve što vidite na njoj od garderobe uglavnom je on platio – tvrdi izvor za Kurir.

Navodno je u sve upućena i njegova žena, sa kojm ima decu.

- Oni bi da se sakriju, ali džabe, svi znaju za njih. Supruga tog čoveka propada u zemlju od sramote. Ćuti jer nema gde, a imaju i decu. Ona trpi, a biznismen nikako ne priznaje da mu je Sandra ljubavnica koju finansira, već tvrdi da mu je poznanica. Ona nema toliko nastupa, a svakog dana menja krpice. Vozi automobil koji joj je on kupio, pa frizeri, šminkeri, operacije lica, sredila je zube, silikoni, veštačka kosa, sve to košta. Kada smo je mi drugarice pitale odakle joj pare, ona nam je rekla kako je odlično plaćena pevačica jer ima hit. Misli da smo joj poverovale.

- Njoj je cilj da bude poznata kako bi ulovila fudbalera i da šutne ovog starijeg biznismena iz Ivanjice. Hvali se po gradu kako je zvezda, a znaju je samo preko Instagrama, ovako ljudi kad je vide, misle da je lokalna starleta - završava izvor.

Nedavno se pisalo o još jednoj Sandrinoj navodnoj aferi. Pevačica je navodno bila u vezi i sa biznismenom srpskog porekla koji živi u Australiji, a koji ju je optužio da mu je navodno ukrala 30.000 evra.

- Ona je videla da on ima novac, pa je iskoristila to što je angažovao na njegovoj privatnoj proslavi da peva i to debelo platio. Kad je videla da je galantan, zavela ga je, a on je sve učinio da joj pomogne u životu i karijeri jer je verovao u njene iskrene namere. Najpre joj je slao novac iz Australije, da sredi porodičnu kuću jer mu je kukala kako nema, a potom ga je ubedila da dođe u Sidnej kod njega.

- Ona je uverila svoje roditelje i prijatelje da ide na turneju po Australiji, a to je bila laž. Bila je kod tog biznismena kojem je zagorčala život. Optužila ga je za nasilje da bi mu na kraju ukrala pare i mobilni telefon. On ju je prijavio policiji i na aerodromu su joj uzeli sve što njemu pripada. Sad joj je zabranjen ulazak u Australiju - tvrdi izvor i dodaje da je biznismen navodno podneo tužbu u Srbiji.

- Cela Ivanjica je pričala o tom skandalu. On ju je tužio i u našoj zemlji za prevaru. Nekoliko puta je dolazio na ročišta, ali se ona nije pojavljivala - ističe izvor za gorepomenuti list.

U galeriji u sredini teksta pogledajte Sandrine slike.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar