Radio Balkanfox
Plakala sam u sestrinom zagrljaju…

Plakala sam u sestrinom zagrljaju…

Pevačici Tanji Savić bila je burna i bolna 2021. godina. Pored raznih afera koje su joj se pripisivale, ona je vodila ozbiljan “rat” i sudski spor sa svojim još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem oko starateljstva nad decom, sinovima Maksimom i Đorđem.

Posle višemesečne borbe uspela je da svoju decu vrati iz Australije kod sebe, u Srbiju, a zbog toga je, kako kaže, od sreće plakala u ponoć 31. decembra.

Instagram printscreen/tanja_savic_private

 

– Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo – rekla je Tanja i otkrila:

 – Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć, jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada – kaže Savićeva i osvrće se na svoj ljubavni život.

24sedam/ Goran Sivački

 

– Slobodna sam žena, a u ponoć nisam poželela muškarčinu pored sebe. Spontano sam se ponašala i nisam imala posebnih želja – otkrila je u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar