Radio Balkanfox

POBEDIO U ZVEZDAMA GRANDA, PA NESTAO SA SCENE U njemu su svi videli Čolinog NASLEDNIKA, a evo šta sada radi Dušan Svilar


Pobednik treće sezone popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Dušan Svilar bio je mlada nada domaće estrade. U njemu su svi videli naslednika legendarnog Zdravka Čolića, ali skandali i žvot na estradi za Dušana nikada nisu bili primamljivi.

On se odmah posle pobede povukao sa estradnog neba, ali muzikom nikada nije prestao da se bavi.

Ovih dana Dušana smo zatekli na “Nušićijadi” u Ivanjici, gde nam je otkrio kako se sada oseća i šta radi.

– Lepe su uspomene, jer je prošlo sedam godina od kada sam poslednji put bio ovde.

Dušan Svilar
foto: Kurir televizija

Publiku u Ivanjici Svilar je razveselio pesmama Zdravka Čolića, Kemala Montena i drugih velikih imena, kako kaže muzike za sva vremena.

– Muzika koju mi izvodimo večeras je muzika koju non-stop možete da čujete svuda. Ovu muziku slušaju i mladi i stariji, to je muzika koja nema godine.

Njegovu ljubav i posevćenost muzici potrepljuju brojni uspesi, a za mlade ima savet da slede svoje osecaje.

Dušan Svilar
foto: Kurir televizija

– Moja vodijla je uvek bila da se bavim onim što me ispunjava i onim čemu se uvek vraćam. Mislim da čovek treba da bude posvećen onome što ga zaista ispunjava.

Koliko je muzika važna u životu svakog čoveka, govori i to da je ona lek i u najtežim trenucima.

Dušan Svilar
foto: Kurir televizija

– Bez muzike ne možemo, videli smo i to sada tokom pandemije. Kad ne bi bilo muzike mislim da bi svet bio u baš lošoj situaciji – kaže Dušan.

Ni kiša koja je počela da pada nije omela publiku da uživa u provereno dobrom glasu ovog Vojvodjanina, koji mnogi se slažu, izgleda bolje nego ikad.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

VEČE EVERGRIN MUZIKE: Sutra na 17. Vrnjačkom festivalu sa niškim orkestrom Impresija nastupaju Daniel Kajmakoski i Dušan Svilar

03:58

VEČE EVERGRIN MUZIKE: Sutra na 17. Vrnjačkom festivalu sa niškim orkestrom Impresija nastupaju Daniel Kajmakoski i Dušan Svilar

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar