Radio Balkanfox
Pokazala kako je saznala kog je pola beba (VIDEO)

Pokazala kako je saznala kog je pola beba (VIDEO)Pevačica Maja Berović očekuje prinovu, čemu se neizmerno raduje. Kako je ranije govorila za medije, termin za porođaj joj je u januaru, a ona i njen suprug Alen Dragosav očekuju sina.

Maja je sada na Instagramu podelila emotivan snimak u kojem je sumirala 2021. godinu koja je za nju nesumnjivo bila jedna od najlepših. U okviru snimka vidi se i na koji način su ona i njen suprug saznali kog je pola beba.

Naime, Maji i Alenu je tokom boravka na putovanju stigao rezultat testa koji otkriva pol. Zajedno sa prijateljima popularni par organizovao je mini slavlje povodom otkrivanja pola, a tek posle nekoliko meseci odlučili su da taj video objave u javnosti.

 

 

Podsetimo, Maja je nedavno govorila o samom trenutku kada je saznala da je trudna i istakla da se još uvek nisu odlučili za ime.

 – Sve se dogodilo u Dubaiju, tako da beba će se zvati Habibi. (smeh) Šalim se, ali dečak je, bitno nam je da bude svetsko ime, jer će beba ići u Austriju u školu. Beba će se prezivati Dragosav, kao što se neko zove. Smislićemo dobro ime – rekla je Maja u nedavnom gostovanju u emisiji Ami Dži šouu.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend