Radio Balkanfox

POMIRENJE NA POMOLU!? Bivši dečko Tare Simov istetovirao simbol njihove veze, svi se jedno pitaju! (FOTO)


Dok mediji i dalje neprestano spekulišu o raskidu Tare Simov Nenada Aleksića Ša, u celu priču indirektno umešao se i Mateja Matijević.

Naime, pre repera, Simova je ludo bila zaljubljena u Matijevića, a da je emocije nisu prošle svima je bilo jasno i tokom njenog poslednjeg gostovanja u emisiji “Narod pita“, kada je zbog Mateje plakala pred milionima gledalaca.

Nedavno je i Simova na svom Instagram profilu podelila minđuše koje je dobila, a jedan par svima je zapao za oko, jer je bio u obliku – patkice, a dobro je poznato da je patkica bila ljubavni simbol njihove veze.

Ovog puta, ni Mateja nije izbegao da zaintrigita javnost, pa je svojim novim storijem bacio sumnju kod dela fanova, koji i dalje navijaju za njihovu ljubav, da i on oseća nešto prema bivšoj zadrugarki.

Pintscreen

 

Naime, Matijević je odlučio da ponovo ode pod iglu i uradi novu tetovažu. On se odlučio za lika iz Diznijevog crtanog filma, Baju Patka, ujaka popularnog Paje Patka. Da li je zadrugar igrom slučaja izabrao baš ovu životinju ili je u pitanju nešto više, ostaje da saznamo.

TO NIJE U MOM MANIRU! Tara ponovo udarila na Ša, reper neće znati šta ga je snašlo!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar