Radio Balkanfox

Posle braka sa doktorom odlučila da se više nikad ne udaje


MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ JE KAO MLADA DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU: Posle braka sa doktorom odlučila da se više nikad ne udaje

Foto: Youtube Printscreen/Emisija Promena

BEOGRAD – Književnica i voditeljka Mirjana Bobić Mojsilović, svoj privatni život krije od očiju javnosti, a naročito se malo zna o njenom emotivnom životu.

Ono što je poznato jeste da je rano ostala bez muža, doktora Ljubomira Mojsilovića, koji je preminuo kada je imao samo 37 godina. Mirjana je tada ostala sama sa jednogodišnjom ćerkom Milom i više se nikada nije udala.

Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Youtube Printscreen/Emisija Promena

– Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu – rekla je pre dve godine u emisiji “Promena” Snežane Dakić.

– Nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija potresna i ono je uvek oštećeno. Pogotovo ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo – rekla je Mirjana tada.

Kurir.rs/Promena

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar