Radio Balkanfox

POSLE OVOG SNIMKA ANDRANE ČEKIĆ I OŽENJENOG DEČKA SVE JE KRISTALNO JASNO: Pevačica pitala Marka ŠTA JE SA NJIHOVOM VEZOM, a onda je USLEDIO VRISAK! (VIDEO)

Podelite ovu vest

Andreana Čekić uživa u ljubavi sa oženjenim dečkom koji ju je i verio i međuvremenu, a gradom kolaju priče o njihovim čestim svađama. Pošto je pevačica obrisala sve zajedničke fotke, podgrejala je priče o razlazu. 

 

Međutim, pevačica je jednim snimkom jasno dala do znanja svim zlim jezicima da je sa njenom ljubavnom vezom sve u najboljem redu, a ko će to najverodostojnije potvrditi, nego njen verenik Marko Milošević.

 

 

Čekićeva je snimak okačila na Instagramu i sada je sve kristalno jasno. Pošto je odgovorio potvrdno, odnosno da je voli najviše na svetu, Andreana je vrisnula od sreće, što je jasno može čuti na video klipu. 

 

– Ljubavi, pitaju ljudi šta je s našom vezom? – rekla je zagonetno pevačica prosledivši pitanje svom dečku.

 

foto: Printskrin/Instagram

– Šta je s našom vezom… Zajedno smo, volimo se najviše na svetu i ništa nas na svetu neće razdvojiti. Bićemo zajedno do kraja života – odgovorio je zaljubljeni Marko pa time demantovao sve spekulacije da su rastavljeni i u problemima.

 

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen/Instagram

 

Kurir

Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar