Radio Balkanfox

“Posle Zvezda Granda se sve promenilo, morala sam da se pomirim sa tim”


Pevačica Jelena Kostov popularnost je stekla kroz takmičenje “Zvezde Granda”, a sada kaže da joj je za učešče u ovom šou programu trebalo mnogo hrabrosti.

Jelena KostovFoto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Jelena Kostov

– Mnogo puta sam bila hrabra, ali ja sam takva žena. I za samo učestvovanje u “Zvezdama Granda” trebalo je hrabrosti. Borila sam se sama, bez ičije pomoći. Poznato je da sam došla iz malog mesta u veliki grad, gde nije sve baš bilo čarobno i bajno, ali izborila sam se i zauzela svoje mesto pod estradnim nebom – rekla je Jelena za “Alo”, pa dodala da je na početku karijere bila veoma uplašena:

– Kako da ne! Došla sam iz Dimitrovgrada, gde ima par hiljada stanovnika, u grad od nekoliko miliona gde te bukvalno jedu sa svih strana, a nemaš ničiju zaštitu. Imaš samo podršku najvoljenijih, koji su sa mnom bili samo vikendima.

Kako je istakla, život joj se u potpunosti promenio nakon takmičenja.

– Promenio se za 180 stepeni nakon prve večeri i posle toga više ništa nije bilo isto. Od tog trenutka sam bila pod budnim okom javnosti i moj život je dobio drugi smisao. Dešavalo se i da poželim da se vratim nazad u svoj mir, ali sam morala da se pomirim s činjenicom da je to nemoguće – kazala je pevačica.

Na pitanje da li joj je na estradi neko nekada podmetao nogu, Jelena je odgovorila:

– Estrada je baš takva, ali ne mogu da kažem da sam ja imala takvih iskustava. Niko nije imao potrebu da me uništi, ali sam se isto tako nebrojeno puta razočarala u ljude, saradnike… Drugačije sam vaspitana, u mom kraju se drugačije odrastalo. Učili su me kako treba da se ponašam sa ljudima, a na estradi važe druga pravila. Moraš da budeš drzak, da imaš dugačak jezik, a ja se u tim momentima povlačim i ne umem da budem takva. To me je koštalo.

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar