Radio Balkanfox

Poznata reperka postala mama drugi put


pixabay.com

Poznata pevačica postala mama drugi put

 

Poznata reperka i muzička zvezda Kardi B postala je mama drugi put. Naime, ova planetarna zvezda se porodila 4. septrembra u bolnici u Njujorku. Otac detera je njen kolega i reper Ofset, kog je Kardi upoznala preko posla. 

Na Instagramu je reperka podelila dirljivu fotografiju na kojoj je sa svojom drugom bebom i voljenim izabranikom. 

Youtube.com/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Kadri B postala mama drugi put

 

– 9/4/21 – napisala je Kardi u opisu fotografije na Instagramu, a nju pravi preko 180 miliona korisnika ove popularne društvene rmeže. Inače, broj koji je napisala je i datum rođenja njene druge bebe. 

Kardi B još uvek nije spremna da otkrije pol bebe, ali se spekuliše u komentarima da je u pitanju dečak, shodno tome da je u opis stavila emotikon srca u plavoj boji. 

 

Podsetimo, Kardi je bila pred razvodom nedavno, no, ona je od tog odustala, jer je uspela da reši sve nesuglasice sa svojim izabranikom. Kontroverzna reperka u braku je bila tri godine, donela odluku o razvodu, ali se predomislila.

Slušajte, ja sam samo luda kučka. Znate kako se prepirem s vama na društvenim mrežama? Isto je tako i između mene i mog supruga. I kad ljudi kažu da radim s*anja da privučem pažnju, to nije istina. Ja sam samo luda kučka – objasnila je Kardi u lajvu na Instagramu.Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar