Radio Balkanfox

Poznati glumac tri godine krio da se bori sa kancerom: Zbog raka se istovremeno bojiš i više i manje


Glumac Stenli Tuči nedavno je javnosti otkrio da se već tri godine bori sa kancerom.

U pitanju je rak jezika, koji je bio preveliki da bi se izvršila operacija, pa se glumac tako podvrgao hemoterapiji i radijaciji. Tuči ističe da mu je bilo teško da se odluči za ove terapije, budući da zna kroz šta je njegova supruga Kejt prošla boreći se sa ovom opakom bolešću, koja je nažalost preminula 2009. godine.

Stenli Tuči, Foto: Profimedia

– Bio je prevelik za operaciju pa sam morao da se podvrgnem visokim dozama hemoterapije i radijacije. Zakleo sam se da neću prolaziti kroz tako nešto jer je moja prva supruga umrla od raka i gledao sam je kako godinama prolazi kroz te tretmane, bilo je užasno – rekao je u intervjuu za magazin “Vera” i opisao kako se sada oseća:

– Zbog raka se istovremeno bojiš i više i manje – rekao je on.

Tuči je otkrio da su se njegova deca ponašala divno, ali i da im je bilo teško. Rekao je da su ga šest meseci hranili preko cevčice, te da je jedva dolazio na njihovu maturu. On je naglasio da mu definitivno nije bilo lako.

Stenli Tuči, Foto: Profimedia

– Osećam se mnogo starijim nego što sam bio pre bolesti, ali i dalje želim da napredujem i radim razne stvari – zaključio je glumac.

Rak mu je trenutno u remisiji, a šanse da se vrati, kako je rekao, jako su male.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar