Radio Balkanfox

PRAZNIČNA EUFORIJA MOŽE DA POČNE – Učestvuj na „Christmas Cash“ turniru i osvoji vredne nagrade!

Podelite ovu vest


Christmas Cash turnir, sa nagradnim fondom od 10.000 evra, u kome možete učestvovati zahvaljujući Meridian online kazinu.

Bliži se vreme božićnih i novogodišnjih praznika, a u susret tome Meridian online kazino uveliko sprema specijalna iznenađenja i promocije za svoje igrače. 

Ukoliko volite izazove i nadmetanja, obradovaće vas turnir Christmas Cash u organizaciji provajdera Game Art, u kome pravo učešća imaju svi igrači Meridian online kazina.

I zato, ako još uvek nemate nalog – odmah se registrujte OVDE jer čeka vas i 100 besplatnih spinova na slotu Scopa, kao vrhunska dobrodošlica!

Turnir traje od 04. do 13. decembra i pravila su izuzetno laka – na svakih jedan evro koje uložite na igrama Hawaiian Christmas i Santa’s Farm osvajate po jedan poen za turnir. Pored toga, poene možete osvojiti i na osnovu određenih posebnih dostignuća unutar igre.

Naime, ako imate Big Win čija vrednost iznosi 30x vaš ulog – osvajate 50 poena, za Mega Win vrednosti 100x ulog, osvajate 100 poena, dok za Super Mega Win, vrednosti 150 x ulog osvajate 200 poena. 

Naravno, ni to nije sve! Pruža vam se fantastična mogućnost da osvojite 1.000 poena za Epic Win i čak 5.000 poena za odigranih 5.000 spinova.

Kao što možete zaključiti vrlo je jednostavno učestvovati u Christmas Cash turniru, u kome je pobednik igrač koji ostvari najviše poena.

Ukupan nagradni fond turnira je 10.000 evra, koji se raspoređuje na 150 igrača. 

Dakle, imate veliku šansu da osvojite keš, i nađete se među 150 najboljih učesnika turnira. 

Najbolji među najboljima će osvojiti 2.500 evra keš novca, drugoplasirani osvaja 1.000 evra, dok je za trećeplasiranog spremno 600 evra. 

Naravno, novčane nagrade očekuju i igrače od četvrtog, pa sve do stopedesetog mesta. 

Nagrade će se dobitnicima uplatiti 14. januara 2021. o čemu ćete obaveštenje dobiti putem notifikacije, a igrači mogu videti svoju trenutnu poziciju na rang listi unutar same igre. 

Obradujte sebe, i u susret praznicima pronađite igre Hawaiian Christmas i Santa’s Farm na Meridian online kazinu, zavrtite spinove i uskočite u turnir Christmas Cash.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar