Radio Balkanfox

Predstavljena je kao RASTURAČICA braka, a ovo je PRAVA ISTINA!


DEJAN OTKRIO DA LI IZMEĐU NJEGA I ANE IMA NEŠTO VIŠE OD DRUGARSTVA: Predstavljena je kao RASTURAČICA braka, a ovo je PRAVA ISTINA!

Foto: Printscreen/Instagram

Nakon što je Ana Nikolić reagovala na spekulacije da je u vezi sa izvesnim Dejanom Nikolićem, prvi put za javnost se oglasio i on.

Nikolić je odlučio da ispriča svoju stranu priče, ali je pojedine detalje promenio tokom poslednja 24 sata.

– Ja čekam u suštini da se Ana oglasi, jer je ona ipak medijska ličnost. Ono što ja mogu da se izjasnim jeste to da smo mi zaista, stvarno, prijatelji. Sve ostale priče su čista glupost – počeo je Dejan.

Ana Nikolić
foto: Kurir Privatna Arhiva

Na pitanje zašto je objavila fotografiju baš sa njim, ako ranije nije objavljivala fotografije tog tipa sa prijateljima, Nikolić je istakao da ne zna jer je – “ne poznaje dugo”.

– Zašto ne bi okačila prijateljsku sliku? Ne znam, ne mogu to da znam, jer ja devojku poznajem tek nekih mesec dana – odgovorio je on.

Na navode njegove supruge Valentine, koja je nedavno rekla kako je on sa pevačicom već dva meseca, kao i da za to vreme nije video decu, rekao je:

– To su gluposti. Neko kaže ovako, neko kaže onako… Nije to baš tako. Kao što vam je moja supruga potvrdila, ja sam poslednja dva meseca odsutan. Znači onda ne može niko, ni ona da zna gde sam i šta sam.

Ana Nikolić
foto: Kurir Privatna Arhiva

Na pitanje da li se čuje sa Anom sada nakon svega, Dejan nije hteo da komentariše.

– Ana i ja smo samo prijatelji. Nikada ništa nije bilo među nama. Da jeste, ne bih krio – započeo je Dejan i osvrnuo se na fotografiju, koja je izazvala buru u medijima.

– Te večeri, kada je objavila našu zajedničku fotografiju bili smo sa društvom u izlasku. Nisam iz javnog života, nemam iskustva sa medijima i nisam imao predstavu da zbog jedne fotke preko noći mogu da se nađem na svim naslovnim stranama.

Istakao je i koliko mu je žao što je Ana “pogrešno predstavljena u medijima”.

– Krivo mi je što je Ana predstavljena kao rasturačica mog braka, iz više razloga. Na prvom mestu zato što nikada ništa nisam imao sa njom. Samim tim ona nema nikakve veze sa odnosom mene i moje supruge. A i da sam imao, Ana ne bi bila kriva za naše probleme.

– Voleo bih da se ovaj medijski cirkus završi i da se više moje ime, ime moje supruge ne povlači po tekstovima jer mi nismo javne ličnosti, ja nisam Anin dečko, niti sam to ikada bio – zaključio je Nikolić.

Ana Nikolić
foto: Kurir Privatna Arhiva

Kurir.rs/Telegraf.rs/M.M.

Bonus video:

ANA NIKOLIĆ U MINI HALJINI, SEVNULE ČIPKANE GAĆICE! Pevačica đuskala i umalo pokazala PREVIŠE! (VIDEO)

00:12

ANA NIKOLIĆ U MINI HALJINI, SEVNULE ČIPKANE GAĆICE! Pevačica đuskala i umalo pokazala PREVIŠE! (VIDEO)

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar