Radio Balkanfox

PRIJOVIĆKA NE IZLAZI IZ KUĆE DOK FILIP NE ODOBRI Pevačicino priznanje iznenadilo mnoge: “Ja moram njega da pitam za sve” –


Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović privlače pažnju javnosti još od trenutka kada su stupili u emotivni odnos. U braku su dobili i sina Aleksandra, kome je pevačica izuzetno posvećena, a kako ističe suprug joj ne brani da se oblači izazovno i uvek voli da se konsultuje sa njim oko stajlinga.


– Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično – rekla je Aleksandra.

Lepa pevačica slobodno vreme uglavnom provodi sa sinom, koji redovno pohađa vrtić, a kako je još od ranije poznato da ne zna da kuva, sada je otkrila da se na tom polju ništa nije promenilo.

– Ne provodim baš vreme u kuhinji. Ne znam da kuvam, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike, i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno – rekla je kroz osmeh za “Kurir”.Press Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar