Radio Balkanfox

Prijovićka u minijaturnom bikiniju žari na jahti: Svi komentarišu da nikada nije bila mršavija

Podelite ovu vest

Popularna pevačica Aleksandra Prijović izvajanom figurom u bikiniju na luksuznoj jahti oduševila je sve, a mnogi komnetarišu da je pevačica drastično smršala.

Aleksandra je pre nekoliko dana sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom Živojinoviće otišla na odmor, a kadrovima u minijaturnom bikiniju nikoga nije istavila ravnodušnim.

Pevačica je pozirala na jahti, na licu je imala naočare za sunce i svi komentarišu da nikada nije bila mršavija i svaki mišić na njenom telu jasno se nazire, pa je mnogima bilo teško da odvoje pogled od oce cice.

“Vau, kakva figura”, “Smršala si previše”, “Prelepa Aleksandra, svi se goje, a ona se osušila”, “Nemaš konukurenciju”, “Goriš kako izgledaš”, “Ostavljaš bez daha, ali bi mogla ipak još malo da se ugojiš”, “Jedna od najlepših i najzgodnijih žena na estradi, nemoj više da mršaviš biće previše”, neki su od komentara.

- Ma kakva anoreksija. Imam 56 kilograma. Trenutno nosim visoke štikle, pa mi noga zbog toga izgleda duže i tanje, a ja mršavije. Treniram i vodim računa o ishrani - rekla je Aleksnadra nedavno kada smo joj rekli da ljudi komentarišu da je premršava.

Aleksandrinu sliku u minijaturnom bikiniju na jahti (2. po redu), ali i još neke njene fotografije, pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

(Telegraf.rs)

Radio Balkanfox

Dodaj komentar