Radio Balkanfox

Prirodnim putem rešite se proširenih vena, hemoroida i lošeg tena!

Podelite ovu vest


Bio-Teo preparati nude upravo to – očuvanje i održavanje zdravlja vaše kože lica i tela.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je možda često zanemaren, a najveći organ na telu – koža, ona zaista igra važnu ulogu u našim životima. Osim što nam pruža zaštitu od spoljašnjih uticaja, jedna od njenih osnovnih funkcija je barijerna uloga, koja sprečava gubitak tečnosti sa površine našeg tela.

 

Zato je moramo negovati, i pokušati da je zašititimo, a ukoliko imamo problema sa njom, u vidu ekcema, vena i kapilara, hemoroida, moramo je lečiti, jer nam je zaista važna.

 

 

Bio-Teo preparati nude upravo to – očuvanje i održavanje zdravlja vaše kože lica i tela. Prirodni i biljni sastojci pomoći će da pobedite ekcem ili ujed insekta, sprečite i lečite pojavu vena i kapilara, da negujete analni predeo, za masažu koštano-mišićnog sistema, kao i da čistite i tonirate svoju kožu.

 

OS-M relaks biljni melem za masažu koštano-mišićnog sistema

 

Proširene vene
foto: Promo

Specijalni Bio-Teo biljni melem obrađen zeolitom i magnetnom vodom, koji sadrži mnogobrojne neophodne prirodne lekovite komponente: tamjan, kantarionovo ulje, ekstrakte gaveza, aloje, rusomače, kantariona, nevena, ljute paprike, đumbira, rena… eterična ulja sibirske jele, nane, ruzmarina i eukaliptusa, mentol, kamfor…

 

Aktivne materije iz navedenih komponenti posebno povoljno deluju na mišićno-koštani sistem jer brže dovode do psiho-fizičke relaksacije i odmora. Melem skraćuje dužinu oporavka kod odraslih i dece posle povreda, otoka, hematoma, preloma, sportskih povreda, upale i grčeva mišića, premora, kao i u toku posttraumatskih stanja, reumatskih tegoba, išijasa ili bolova, u slučaju prehlade, bronhitisa, astme, problema sa sinusima…

 

Bio-Teo biljni melem za masažu možete online poručiti klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona: 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 960 rsd.

 

Proširene vene
foto: Promo

 

Biljni melem-krema za negu analnog predela – HEMOREKTAL

 

Jedinstven Bio-Teo biljni melem bez veštačkih boja i mirisa koji sadrži ekstrakte aloje, hajdučke trave, divljeg kestena, žute zevalice, bokvice, gaveza, nevena i druge mnogobrojne komponente-aktivne materije koje se nalaze i u propolisu i eteričnim uljima limuna, lavande i karanfilića, koji deluju blagotvorno na kožu i sluzokožu analnog predela.

 

Krema se preporučuje za negu i održavanje higijene analnog predela nakon redovnog dnevnog pražnjenja creva, a naročito kod pojave dijareje ili zatvora, kad može doći do iritacije sluzokože, bola, peckanja, svraba kao i pojave hemoroida. Uslučaju tvrde stolice i hemoroida, kremu koristiti i pre i posle pražnjenja.

 

Hemorektal melem možete poručiti online klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 960 rsd.

 

 

Proširene vene
foto: Promo

 

Biljni melem-krema za vene i kapilare – HEMOVEN

 

Aktivne materije iz HEMOVEN kreme lokalno ublažavaju ili otklanjaju tegobe nastale zbog poremećaja cirkulacije u venama i kpilarima nogu. Za negu i zaštitu osoba sa izraženim venama i kapilarima, posle napornih dnevnih ili sportskih aktivnosti.

 

Specijalno kreiran biljni melem obrađen zeolitom i magnetnom vodom, koji sadrži ekstrakte divljeg kestena, gaveza, japanske sofore, nevena, hajdučke trave, koprive, aloje, aronije… propolis, eterična ulja sandalovine, pačulia, ruzmarina i nane. Aktivne materije iz navedenih komponenti lokalno ublažavaju ili otklanjaju tegobe nastale zbog poremećaja cirkulacije u venama nogu.

 

Hemoven kremu možete poručiti online klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 960 rsd.

 

Proširene vene
foto: Promo

 

 

Biljni melem-krema – FITOMEL – 50ml – kod ekcema i ujeda insekata

 

Biljni melem-krema iz Bio-Teo proizvodnje, koristite za negu i zaštitu osetljive kože lica i tela kod dece i odraslih, sprečava dehidrataciju i stimuliše procese epitelizacije i regeneracije svih tipova kože naročito kod osoba sa: Ekcemom, dečijim ekcemom, alergijskim svrabom, alergijskim promenama na koži, posle ujeda insekata, manjim opekotinama posle sunčanja, promenama na koži u tretmanima ekcema, psorijaze, strija, posle depilacije…

 

Fitomel melem-kremu možete poručiti online klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 960 rsd.

 

Proširene vene
foto: Promo

 

 

Biljni losion za lice i telo, čisti i tonira sve tipove kože

 

Bio-Teo 100% prirodni losion obrađen zeolitom i magnetnom vodom tonira kožu i sužava proširene pore. Uklanja suvišnu masnoću, tragove šminke, površinski sloj izumrlih ćelija i druge nečistoće. Mogu ga koristiti i deca i odrasli sa određenim promenama na koži (ekcem, psorijaza, ojedi, iritirana koža, seboreja, rozacea, alergijski svrab, znojni pazusi i stopala, gljivice, posle ujeda insekata…) kao i muškarci i žene za čišćenje i toniranje kože posle brijanja ili depilacije.

 

Biljni losion možete poručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 590 rsd.

 

 

 

 

Glossy

Radio Balkanfox

Dodaj komentar