Radio Balkanfox

PRIVATNI AVION I LUKSUZAN HOTEL Trudna Ana se sa verenikom i ćerkicom baškari na moru, a evo koliko HILJADA EVRA je on iskeširao za to zadovoljstvo

Podelite ovu vest

Lepa trudnica Ana Sević se već nekoliko dana odmara na Crnogorskom primorju, zajedno sa izabranikom Danielom Nedeljkovićem i ćerkom Lorenom, koju je dobila u braku sa pevačem Darkom Lazićem.

Ana Sević Foto: Instagram/anasevicofficial / Instagram
Ana Sević

Navodno, Daniel je iskeširao 3.000 evra kako bi pevačica, koja je nedavno ušla u peti mesec trudnoće, otputovala privatnim avionom na more.

“Daniel se na sve načine trudi ne samo da udovolji svojoj dragoj već se trudi i da ne ugrozi život svoje ćerkice koju pevačica nosi. Otkako je proglašena pandemija koronavirusa, Daniel o Ani brine više nego inače”, tvrdi izvor blizak paru za “Alo” i dodaje da je upravo Danielova odluka bila da u Crnu Goru odu privatnom letelicom.

“Takođe, hotel u kojem su odseli u Budvi ne samo što je luksuzan i nudi vrhunsku uslugu već je poluprazan, što porodici dodatno pruža sigurnost i mir”, dodaje on.

Pevačica je viđena kako se baškari sa ćerkicom u jednom restoranu na otvorenom u Starom gradu, i ne mareći za radoznale poglede.

Podsetimo, Ana Sević je pre nekoliko meseci saznala da je u drugom stanju, a pre mesec dana i da će postati mama još jedne devojčice. Njenom vereniku će to biti prvo dete.
Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar