Radio Balkanfox

PROCUREO INTIMAN SNIMAK MAJE MARINKOVIĆ Gola sedi na krevetu i najstrašnije psuje OCA


Branislav Radonić Brendon nedeljama vodi rat protiv svoje nekadašnje prijateljice Maje Marinković. Njegova današnja objava sa njom privukla je veliku pažnju.

Brendon, Maja MarinkovićFoto: Youtube / youtube

Brendon, Maja Marinković

Sudeći po naslovu Brendonovog videa na Jutjubu, Maja je psovala i vređala oca Radomira Takija Marinkovića.

Na snimku se vidi kako sedi gola u apartmanu dok priča na telefon.

Radomir Marinković Taki, MajaFoto: I. Radulović / RAS Srbija

Radomir Marinković Taki, Maja

– Neću da se smirim uopšte. Sram te bilo. Đubre jedno matoro, j***m li ti mamu u p***u – čuje se Maja, a Brendon je krišom snimao.

Maja Marinković u snimkuFoto: screenshot

Maja Marinković u snimku

Podsetimo, sukob bivših prijatelja počeo je nakon što je Maja izignorisala Brendonov poziv da budeo deo njegovog Jutjub kanala.

Brendon je nedavno na svom kanalu opleo po nekadašnjoj prijateljici.

– Ona je bila kod mene u nervnom rastrojstvu, da je zvala sve ljude koje poznaje, da skoro od svih dobila odbijen poziv, smarala je Janjuša letos, njen plan je bio da je prihvati kao devojku i da ga pridobije sa detetom. Ona je bila pod znakom pitanja da li je stvarno bila trudna sa Janjušem ili sa Filipom Carem. Ona je meni objašnjavala te njene odnose, radili su na tome generalno, ona je svesno zatrudnela sa Janjušem, još u rijalitiju, misleći da će on nju u potpunosti prihvatiti, jer zna kakav odnos ima prema svojoj ćerki, jer zna da voli decu. Ona dolazi jedan dan kod mene i nesigurna da li je zatrudnela sa Janjušem ili sa Carem. Ja sam što se tiče tih tema katastrofa, ne podržavam abortuse – rekao je Brendon tada.

VIDEO Snimak tuče Maje Marinković i Filipa Cara u zgradi


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar