Radio Balkanfox

Produkcija Zadruge saopštila Ognjenu uznemirujuće rezultate


Ognjen Bogdanović

Ognjen Kutanjac nije ušao u Zadrugu 5

 

Rijaliti ,,Zadruga 5” je uveliko počeo, a ono što su mnogi primetili jeste da neki učesnici koji su snimili profil nisu ušli kao regularni takmičari.

Poznato je da je Natalija Ščekić, atraktivna plavuša doživela nervni slom, te da je rasturila celu sobu u karantinu, te je produkcija odlučila da ona bude diskvalifikovana, ali zbog potpisanog ugovora, moraće da nadoknadi štetu koju je načila.

Republika.rs

Natalija Ščekić je diskvalifikovana iz Zadruge 5

 

Međutim, još jedan zadrugar nije ušao u rijaliti, a to je kontroverzni momak Ognjen Kutanjac, koji se na snimanje profila pojavio da atraktivnom devojkom, koja je mnogima privukla pažnju njenim stajlingom, ali i ophođenjem prema fotografima. 

Ognjen Bogdanović

Ognjen Kutanjac nije ušao u Zadrugu 5 zbog zdravlja

 

Kako smo saznali, Ognjen nije ušao u rijaliti, a razlog tome je njegovo zdravstveno stanje, te nam je izvor blizak njemu otkrio šta se desilo. 

Nakon što je imao sistematski pregled, njega je produkcija pozvala u karantin, gde je i otišao, ali onda su mu objasnili šta se desilo i da trenutno nije pogodan za rijaliti. Ono što su mu rekli jeste da ima problem sa zdravljem, te će morati da poradi na kvalitetu krvi. On nije odustao, kao ni produkcija, samo su mu rekli da će naknadno biti ubačen i da se javi njima kada reši problem koji je nastao. Nije se ni on ovome nadao, videli ste i sami kako se spremio, imao je i pratnju, pa je sve ispalo bezveze, ali dobro, ko zna zašto je to dobro – govori izvor za Republika.rs.

U nastavku teksta možete pogledati intervju sa Ognjenom Kutanjcem pred samo snimanje profila i koliko je entuzijastičan bio zbog poziva za Zadrugu 5.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar