Radio Balkanfox

Prozivaju je da je “rasturačica brakova”: Ono što je Nadica rekla o Kijinoj maćehi će vas iznenaditi


Pobednica “Zadruge 4” Nadica Zeljković je u emisiji “Narod pita”  istakla da je poštovana i cenjena u porodici Kockar, a da Kijina maćeha ima razumevanja i da je divna žena.

Naime, nju su često tokom rijalitija oštuživali da je bila ljubavnica i da je uništila nečiji brak, a sada je otvoreno pričala na tu temu.

– Zadirati 30 godina unazad, malo preteruju kad kritikuju Nadicu, mislim na gledateljku pre, a zapravo je sve vreme uzdizala sebe. Nadice, svaka čast što ste odgajili Kiju, na hiljade ljudi se zaljubljivalo i varalo žene ili muževe, to se svuda dešava. Da li je bolje “očistiti” to dete ili odgajiti? – pitala je gledateljka.

Ja nisam bila u braku, bila sam zaljubljena u fizički slobodnog čoveka, već sam to objasnila. Sa porodicom Kockar sam u fenomenalnim odnosima, samu sebe treba da poštujem, jer sam bila hrabra da sebi prvenstveno rodim dete, u porodici Kockar sam vrlo poštovana i cenjena osoba, ja sam uvek tu za njih, kao i oni za mene. Kijina maćeha ima razumevanja, ona je divna žena – odgovorila je Nadica.

- Nadica ne može da se poredi sa Ša, Kristijanom i njihovim ljubavnicama, nikako! - dodala je gledateljka.

- Za sutrašnji uspeh pročitala bih vam još jednu svoju pesmu. Tražim nepoznato u poznatoj kuli... Isprsi se volja, nasmeši se sadašnjost i sigurnim korakom krenete napred u budućnost - pročitala je gledateljka u emisiji "Narod pita".

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar