Radio Balkanfox

„Prva sezona Zadruge mi je UNIŠTILA ŽIVOT!”


Luna Đogani priznala je da joj je „Zadruga 1” uništila život.

Luna Đogani priznala sve!

Prilikom gostovanja u emisiji „Premijera – Vikend specijal” Luna Đogani prisetila se svog učešća u rijaliti programima i priznala zbog čega joj je pobeda u „Zadruzi 2” i te kako bila bitna.

Meni je ta pobeda bila bitna. Tada sam ušla da bih svoj život dovela u red, jer sam ga u prvoj sezoni uništila. Moj cilj je bio da uspem i pobedim – rekla je Luna i dodala:

Kad uporedim sebe sada i tu Lunu, baš sam bila dete. U prvu sezonu sam ušla kao devojčica koja je htela da poba nešto novo. Ništa ne bih izbrisala, sve je tako trebalo da bude. Bog me je nagradio zbog toga kakav sam čovek – priznaje Đoganijeva i osvrće se na svoj odnos sa mužem Markom Miljkovićem sa kojim je vezu započela u rijalitiju:

Mi smo se upoznali u prvoj sezoni, da mi je rekao neko da će on biti moj muž i otac mog deteta ne bih mu verovala. Znala sam ko je on i pre prve sezone, nisam ni pomišljala da će jednog dana biti moj. Kada vidim mog Marka ujutru i ćerku kako mi se smeje, zahvalna sam što sam bila deo rijalitija i što danas imam sve. Suđeno je bilo da na tom mestu se spojim sa njim i da se nakon toga desi sve što se desilo – zaključila je Luna u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar