Radio Balkanfox

Prvi intervju Dačićevog sina i Milice Jokić: “Evo šta nam je Ivica rekao kad smo mu saopštili da smo zajedno”

Mladi par uživa u ljubavi

Milica Jokić i Luka Dačić

Milica i Luka / Foto: Nikola Anđić

Ivica Dačić ekskluzivno se za novogodišnje praznike fotografisao sa sinom Lukom i njegovom devojkom, pevačicom Milicom Jokić.

Nakon iskrenog intervjua koji nam je dao Ivica, popričali smo i sa Milicom i Lukom.

U zajedničkom intervjuu ovaj mladi par otkrio nam je i kako su porodici Dačić saopštili da su zajedno, te šta im je Ivica rekao.

  • Luka, da li je Ivica strog roditelj?

– Kada treba, on bude strog ali inače nije pošto nije imao dovoljno vremena da provodi sa mnom i sa sestrom kada smo bili mali, pa je osetljiv na nas. Za razliku od majke, koja je strožija.

  • Za šta te tata najviše kritikuje?

– Mene stalno opominje da moram da učim, da završim fakultet. Nikad me nije forsirao. On je meni i sestri rekao da sami odlučimo čime želimo da se bavimo i da će nas on podržati, da ne moramo da idemo njegovim putem.

  • Kako je izgledao trenutak kada si tati saopštio da imaš devojku?

– Milica i ja smo se dugo družili, upoznali su je mnogo pre nego što će mi postati devojka. Saopštio sam im kod nas kući. Tata je bio oduševljen, rekao mi je da mu se dopada moj izbor, zato što je iz dobre porodice i zato što je lepo vaspitana.

  • Milice, kako je izgledalo upoznavanje sa Lukinim roditeljima, da li si imala tremu?

– Prvo sam upoznala Lukinu mamu Sanju. Ona je jedna divna i normalna žena. Baš smo onako, slične i razumemo se. Lukinu sestru i tatu sam upoznala naknadno kod njih kući kada smo bili svi zajedno. Iskreno, malo sam imala tremu ali nije strašno. Oni su divni ljudi pa su mi olakšali.

  • Da li ti je Ivica dao neki savet po pitanju Luke?

– Luka je zaista jedan divan i skroman dečko i kod njega mi se najviše svidela ta skromnost i dobrota. Savetovao me je samo da ostanemo takvi kakvi jesmo i biće sve ok.

Svi te podržavaju kada je tvoja karijera u pitanju. Da li ti to imponuje?

– Naravno, obzirom na to da sam na početku. Puno mi znači.

  • Luka, da li učestvuješ u biranju pesama?

– Ja imam svoje favorite, ali je ona tu da odlučuje.

  • Kako ćete provesti praznike?

Ja ću pevati, a Luka će biti tu. Iznenadićemo Ivicu za rođendan, slavimo 1.1. njegov rođendan tako da ćemo biti na okupu.

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar