Radio Balkanfox

PRVO IZBACIVANJE IZ ZADRUGE! Evo ko je NAPUSTIO Imaginarijum sa 1% glasova publike!


Nominovani takmičari su bili Sandra Todić i Marko Osmakčić.

Dobro veče, ovo će biti ozbiljan izazov. Ukoliko pobedite u ovom duelu imate ozbiljne šanse da se borite za opstanak! Udobno se smestite. Vozite što brže možete, penjite se kod plavog plangtona i tu vas čeka šest čaša pudinga, na vama je zadatak da u što kraćem roku pojedete tri pudinga, ali bez korišćenja ruku. Kada to uradite brzo se vraćate nazad do mene, naravno ko bude mrži dobija dupliranje glasova! – objasnio je Darko pravila.

– Sanja je upala u vodu, Marko joj pruža veslo spasa! – viknuo je Darko.

Marko je pomogao Sandri da izađe iz vode i ravnopravno sa njom započeo da jede puding kao drugi deo zadatka.

– Sandra gu*aj to, vidi on ga liže – viknula je Matora.

Darko Tanasijević je proglasio kraj igrice i zamolio zadrugare da se vrate nazad, kako bi im saopštio rezultate igrice i odluku Velikog šefa! Njih dvoje su pri povratku ispali iz čamca i pali u vodu. Marko nije znao način da se zajedno vrate, pa je odlučio da ponese Sandru do zadrugara i obale.

printscreen

Zadruga Izbacivanje

– Potrudili ste se jako, svaka čast stvarno, ali pošto ste dosta kršili pravila, ovoga puta odluka Velikog šefa je da pobednika nema i da je rezultat nerešen! – izjavio je Tanasijević.

Jedno od njih dvoje ima 99 posto, a onaj drugi ima svega jedan posto glasova. U prvom izbacivanju nove sezone, zadrugar koji ima 99 posto glasova i ostaje u Zadruzi je Marko Osmakčić! – rekao je Darko.

Nakon što je Darko Tanasijević saopštio da Zadrugu napuša Sandra Todić, ona je krenula ka studiju kod Dušice Jakovljević. Nakon što je stgla pozdravila se sa mamom i drugom, ona je sela i počela razgovor sa Sandrom.

– Ja mislim da sam bolja od većine ovih ljudi ali eto nisam imala sreće. Nisam se snašla – rekla je Sandra i napisala pismo zadrugarima u kojem je imenovala novog vođu.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar