Radio Balkanfox

PRVO PISMO VELIKOG ŠEFA STIGLO U “ZADRUGU” Učesnici saznali VAŽNA PRAVILA, njih četvoro je spavalo van Bele kuće


Prvo pismo Velikog šefa stiglo je u Belu kuću čim su se novi ukućani usellili, a osim dobrodošlice, čuli su i nekoliko važnih informacija.

zadruga 5 ulazak foto milan ilićFoto: Milan Ilic / RAS Srbija

zadruga 5 ulazak foto milan ilić

Naime, stanari su saznali da sutra biraju vođu i omiljenu osobu, kao i da je večeras spavanje dozvoljeno, osim u spavaćoj sobi, i u hotelu, sobi za rehabilitaciju i u izolaciji.

U nastavku su zadrugari morali da odaberu i 4 dobrovoljca za prvi izazov u petoj sezoni.

– Dragi zadrugari, Veliki šef pre svega mora da vam poželi dobrodošlicu u najmoderniji i najlepši grad u zemlji, ali i u petu sezonu. Budite sigurni da je Veliki šef doneo mudru odluku kada je odabrao baš vas 59. za stanovnike ovog grada i da niko od vas nije slučajno i bez dobrog razloga postao učenik.

– Vođu i omiljenog zadrugara birate sutra, a večeras je spavanje dozvoljeno i u hotelu i u sobi za rehabilitaciju i u izolaciji. I za kraj ovog prvog pisma, važno je da znate da je Veliki šef pun iznenađenja i zato dobro razmislite kada dobijete zadatak da odaberete dobrovljce. Nikada ne znate da li će se oni boriti za sebe ili za kolektiv. Sada pažljivo odaberite 4 dobrovoljca koji će odgovoriti na prvi izazov pete sezone Zadruge. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Izabrani dobrovoljci su: Bane, Viktorija, Petar i Irma, a oni će spavati na ostrvu.

VIDEO: Stajling Deniz Dejm

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar