Radio Balkanfox

PUKLA TIKVA!? Isplivali dokazi da Milica Todorović i Emina Jahović više ne razgovarajuSukob Milice Todorović i Emine Jahović već neko vreme tema je domaćih medija, ipak, koleginice koje su zajedno snimile veliki hit “Limunada” do danas se tim povodom nisu oglašavale.

Milica Todorović i Emina Jahović u vreme saradnje na pesmi “Limunada” jedna o drugoj govorile su sve najlepše i međusobno su se veoma podržavale.

– Njih dve su bile super, ali su sada zahladneli odnosi i prestale su da se čuju. Emina na VIP druženje povodom prezentacije njene kozmetičke linije, nije ni pozvala Milicu, a ovaj joj nije ni čestitala. Neke kolege su na svoje društvene mreže kačile slike Emininih proizvode ali se bivša drugarica Milica nije oglasila. Baš kao što ni Emina njoj nedavno nije čestitala rođendan – ispričao je izvor nedavno za “Svet”, ipak, nakon ovih navoda Milica i Emina nisu se oglasile.

Međutim, sukob Milice Todorović i Emine Jahović zasigurno se desio, a Emina je otišla korak dalje od zahladnelih odnosa, naime, ona na “Instagramu” više ne prati Milicu, čime je jasno stavila do znanja da je ne interesuju dešavanja u životu nekadašnje drugarice. Sa druge strane Milica još uvek prati Eminu, a o detaljima sukoba, obe strane još uvek biraju da ne govore javno.

STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA Gocina ćerka iz drugog braka slavi rođendan, a pogledajte kako izgleda! 

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar