Radio Balkanfox

Pukla tikva! Milica Pavlović raskinula vezu sa Nikolasom Saveljićem!


Pevačica Milica Pavlović i crnogorski vaterpolista Nikolas Saveljić uživali su u ljubavnoj idili skoro godinu dana, a onda su odnosi zahladneli i par je ubrzo okončao romansu, pišu domaći mediji.

Kako se navodi, glavni razlog za raskid Milice i Nikolasa bila je njihova razdvojenost.

Foto: 24sedam/ Instagram/saveljaaa

– Milica i Nikolas se nisu videli tri meseca, odnosno od trenutka kada se vratio u Ameriku kako bi nastavio studije. Poslednji put su bili zajedno krajem juna, tokom zajedničkog letovanja u Hrvatskoj, gde su proveli nekoliko romantičnih dana. Ubrzo zatim Nikolas odlazi u Ameriku, a Milica kreće na turneju po Crnoj Gori, što je znatno uticalo na njihovu ljubav – priča izvor i dodaje da je daljina učinila da se emocije ugase.

Milica Pavlović, Foto: ATAImages/ A.A.

– Upravo ova razdvojenost uticala je na to da im se emocije ohlade, zbog čega su nekoliko dana pre njenog rođendana odlučili da stave tačku na njihovu vezu – dodaje izvor za Telegraf.rs.

Milica Pavlović, Foto: A.A./ATAImages

Podsetimo, njih dvoje su mesecima pokušavali da sačuvaju vezu u tajnosti, ali im to nije pošlo za rukom. Naime, letovanje na crnogorskom primorju i fotografije sa identičnih lokacija su ih ipak odale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

Pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar