Radio Balkanfox

PUKLO PRIJATELJSTVO Sanje Marinković i Vesne Dedić i to zbog objave na Instagramu!

Podelite ovu vest


Lj.T. |

Iako su dve decenije unazad bile najbolje prijateljice, Vesna Dedić i Sanja Marinković su stavile tačku na prijateljstvo.

Sanja Marinković i Vesna Dedić
Sanja Marinković i Vesna Dedić • Mitar Mitrović / RAS Srbija
Koliko god da zvuči kao šala – pukla je tikva! Razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu.

– Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da “spasu” prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu – ističe izvor blizak voditeljkama.

Sanja Marinković i Vesna Dedić
Sanja Marinković i Vesna Dedić • Predrag Dedijer / RAS Srbija

Proverili smo naša sazanja i pozvali smo voditeljku i autorku emisije „Balkanskom ulicom“ Vesnu Dedić koja nam je rekla:

– Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj – potvrdila je za „Blic“ Dedićeva.

Međutim, kada smo pozvali Sanju Marinković za komentar, ona je pokušala da demantuje ove navode:

Sanja Marinković i Vesna Dedić
Sanja Marinković i Vesna Dedić • Promo

– Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila – bilo je sve što je Sanja rekla ovim povodom.

Podsećanja radi, Sanja i Vesna su, pored prijateljskog odnosa, razvile i privatan biznis, pa su pored škole novinarstva, imale i nekoliko manifestacija koje su radile zajedno.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar