Radio Balkanfox

Rada napravila Tviter i ODMAH JE POČEO OBRAČUN

Podelite ovu vest


Pevačica Radmila Rada Manojlović iznenadila je mnoge kada je otvorila nalog na Tviteru. I dok su u prvi mah gotovo svi pomislili da se radi o lažnom nalogu, ubrzo je otkriveno da zapravo zaista Rada stoji iza istog.

Rada Manojlović

Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija

Rada Manojlović

Tviter zajednica je odmah počela da pravi šale na račun toga što je Rada deo ove platforme, a pevačica je odlučila da se obračuna sa njima.

– Zapravo, kad malo bolje razmislim, Rada Manojlović jedva čeka neku konstruktivnu raspravu da sve obori s nogu svojim vokabularom, jer uz dužno poštovanje, mislim da je najpismenija na estradi, da barata sa fonemima, morfemima, glasovnim promenama, dok ovi ne znaju ni složenu sastaviti – glasila je poruka jednog tviteraša.

Nije prošlo mnogo, i stigao je odgovor od Rade. Ona se oglasila i svima onima koji ne razumeju njeno prisustvo na ovoj društvenoj mreži poručila na koji način će reagovati kada su loše namere i komentari u pitanju.

– Htedoh da kažem, ljudi sa lošim namerama, uvredama, vulgarnostima, od mene neće dobiti nikakvu pažnju, reakciju, lajk ili komentar. U zavisnosti od težine uvrede ili gluposti koju kažu, mogu dobiti jedino ignor ili blok. Jao Bože opet nastavak dalje – glasila je jedna od prvih objava Rade na Tviteru.

VIDEO: Rada Manojlović: Važnija od prstena je beba

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar