CAR JE NEZREO, IMA KOMPLEKS ASFALTA: Rade Lazić osuo PALJBU po zadrugarima, pa se dotakao i KRISTIJANA!

youtube.com/Zadruga Official

Radeta Lazića je javnost upoznala pre šest godina kada se pojavio u šestoj sezoni “Farme“, a pre dve godine je bio i učesnik treće sezone “Zadruge“. Maneken i menadžer noćnog kluba u Beču je ostao upamćen kao veliki zavodnik, a mnogi ga ipak pamte po sukobu sa Kristijanom Golubovićem, koji i dan danas traje.

printscreen

Rade Lazić

Rade je kroz ova dva rijalitija promenio mnoge devojke, a neke od njih su bile pevačice Gabrijela Pejčev i Anabela Atijas, ali i popularna zadrugarka Marijana Zonjić. Rade se nakon svega ovoga oženio sa Jovanom, devojkom nepoznatu javnosti, sa kojom je dobio ćerku Niku, ali su se nedugo zatim i razveli.

Rade je sada rešio da u velikom intervjuu za Srbiju Danas otkrije zašto ove godine nije učesnik Zadruge.

printscreen

Rade Lazić

Iskreno, došlo je do zasićenja od te priče. Nekako, kako rijaliti ide iz sezone u sezonu, pojavljuju se sve veće budale, koje ne prezaju ni od čega kako bi dobili kadar. Po cenu toga da izgube obraz, lični identitet, pa čak i da obrukaju porodicu… Ranije su rijaliti programi bili mnogo spontanija i zdravija priča, počev od Velikog brata, preko Farme i drugih – rekao je Rade, a onda je progovorio i o Kristijanu Goluboviću, ali i o tome da li je bivši robijaš krivac zašto njega nema u rijalitiju.

printscreen

Rade Lazić

– Nije ”možda” već sigurno jeste on razlog zašto se nismo našli tamo oči u oči, još u četvrtoj sezoni. I on je sam to rekao jednom, tamo unutra, postoji čak i klip na kojem on govori čelnicima televizije pre potpisivanja ugovora da “ako Rade Lazić uđe, da će on kao mene tamo da polomi, i da ako njega žele u tom formatu da ja ne smem da budem tamo”. Mi smo imali jedan duel u radio emisiji, posle koje čoveku nije bilo dobro sigurno dva, tri dana. Od “Farme” je još on mene ”uzeo na zub” samo zato što nisam ćutao na njegove laži i nisam dao da pravi budale od nas tamo. Svako ko je sa Kristijanom bio prijatelj u rijalitiju na kraju je bio prodan. Stanija, Čorba, Mišel, čovek gleda samo svoj interes – priča Lazić za “Srbiju Danas” i objašnjava da do pomirenja između njih dvojice nikako ne može doći.