Radio Balkanfox
Radomir Taki Marinković i Maja Marinković nakon diskvalifikacije zavijeni u crno: Ostali smo goli i bosi!

Radomir Taki Marinković i Maja Marinković nakon diskvalifikacije zavijeni u crno: Ostali smo goli i bosi!Ekipa jednog domaćeg medija došla je do stana u kom trenutno boravi Maja Marinković rijaliti učesnica koja je juče diskvalifikovana, nakon čega se uputila u svoj stan na Vračaru.

U jednom trenutku čula se ogromna buka iz njihovog stana, a porečima reporterke koja se našla na licu mesta Taki je doživeo nervni slom.

Da li si ti normalna, da li si svesna šta si nam uradila. Ostali smo bez ičega zbog tvog ponašanja, dao sam sve pare na tvoju garderobu koja je završila u jezeru. Sada smo dužni 50.000 evra, koje ne znam kako da vratimo. Bez dinara si ostala zbog svega šta si uradila, da li ti dopire do mozga u šta si nas uvalila – vikao je Taki bez prestanka!

Maja je poznata po svojim histeričnim napadima i lupanjem glave o zid, ali ovog puta je očigledno pomno slušala svog oca i sve što joj govori pa smo mogli čuti samo njene jecaje i kako govori

Sve si u pravu, pogrešila sam svega sam svesna, izvini Taki – govorila je Maja.

MAJKA I OTAC SU TI DALI VAZDUH, GREH JE NE POŠTOVATI IH Mensur misli da je Dejan primio islam i približio cimerima pravila svoje vere

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend