Radio Balkanfox

RASKINULA VELIKA RIJALITI LJUBAV! Puklo – obrisali sve slike i otpratili se sa mreža, a planirali su ZAJEDNIČKI ŽIVOT | Najnovije vesti


zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Dragana Spasojević i Stefan Šebez više nisu zajedno, kako piše “Republika“.

Nakon dva meseca po završetku rijaliti, sad već bivši ljubavni partneri stavili su tačku na njihov odnos. Dragana i Šebez su delovali kao savršen par, nisu imali ispade u javnosti po izlasku iz “Zadruge 4”, ali izgleda da im nije išlo u ljubavi.

Iako su planirali zajednički život koji su nedavno i otpočeli, putovanje u Dubaiji, do svega toga izgleda neće doći.

Dragana je u ljutnji i besu odlučila da obriše sve slike sa Šebezom, a potom su se, kako to inače biva, otpratili sa Instagrama.

Izvor blizak Dragani i Šebezu otkriva da su raskinuli i razišli su se, jer je u poslednjih nekoliko nedelja dolazilo do razmirica.

-Dragana i Šebez su raskinuli, posvađali su se, jer se više nisu razumeli. Ja ne bih da pričam na koji način su raskinuli, to ako budu hteli njih dvoje javno, neka ispričaju. Dragani je baš krivo, a vidim da ni Šebezu nije kao svejedno. Možda se pomire, ne znam, ali za sada su ljuti jedno na drugo. Meni je Šebez postao drag, ali mislim da na njih dvoje utiču dosta drugi ljudi – govori izvor.

Ostaje da vidimo da li će njih dvoje progovoriti, do sada se nisu oglasili ni Dragana, ni Šebez.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

 


SrbijaDanas

radiobalkanfox

Dodaj komentar